Minymo

.

Minymo-kinderen zijn gelukkige kinderen! Dit merk brengt kleur en vreugde bij elk kind. De collecties zijn altijd trendy, comfortabel en gevuld met coole ontwerpen, glitter en interactieve details voor dat alledaagse plezier. Een uitgebreide en sfeervolle Scandinavische collectie met een stoer design en vrolijke prints. De collectie is opgedeeld in 2 leeftijdsgroepen; 0 - 2 jaar en 1 - 12 jaar. Minymo heeft ook een grote selectie basisproducten in de NOOS-collectie (Never Out Of Stock), waaronder jeansbroeken, t-shirts en sweat-sets. Je vindt er eveneens sneeuwpakken, jassen en accessoires. Focus op functionaliteit, trendy details, kwaliteit en veiligheid.

 

De thema's van Minymo zijn geïnspireerd op actuele trends. Voordat de ontwerper aan de slag gaat, wordt een thema voor de collectie gedefinieerd. Dit geeft alle betrokken partijen een goede basis voor het ontwerpen van de collectie, het plannen van de verkoop en het richten op marketinginspanningen. Minymo is een belangrijk onderdeel van het opgroeien, het spel en het dagelijks leven van onze consumenten. 

Minymo, is deel van de Brands4Kids-groep, waaronder ook de merken CeLaVi, Creamie, En*Fant, Fixoni en Pippi vallen. Deze merken mogen allen onderling gecombineerd worden, zonder aankoop-minimum per merk.